Nieuwe website

Zoals te zien zijn we begonnen met een nieuwe website. De oude website was redelijk verouderd waardoor ook onder andere het bijhouden van de website veel werk was. Met deze nieuwe website hopen we een beter communicatiemiddel te hebben voor de leden. Nieuws wordt vanaf nu altijd in een artikel weergegeven op de homepage. Deze nieuwsartikelen kun je tevens volgen via een RSS feed.

De website is nog niet helemaal af. We hebben ervoor gekozen om de nieuwe teams en hun wedstrijdroosters direct in te voegen in de nieuwe website en de rest van de site in de loop van het seizoen bij te werken. De oude website is daarom nog steeds bereikbaar via de link aan de rechterkant. Via de oude website kun je bij de oude nieuwsartikelen en de foto’s. Ook voor de foto’s zal in de loop van het seizoen een centraal album worden gemaakt.Mocht je tips of opmerkingen hebben, dan horen wij die graag. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken (selecteer Joey als contactpersoon).

Als laatste willen we kwijt dat het belangrijk is om de website in de gaten te houden. Niet alleen plaatsen we hier belangrijk nieuws, de website is ook altijd voorzien van de meest recentste versie van het wedstrijdrooster. Ook foto’s van wedstrijden en activiteiten zullen worden geplaatst. Bovendien vind je een makkelijk overzicht van onze wedstrijden dit weekend.

We hopen dat de nieuwe website een verbetering is en wensen iedereen een leuk seizoen!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *