Wijziging trainingstijden donderdag

Wij willen als vereniging de jeugdopleiding naar een hoger niveau brengen. Alle middelen die daarbij kunnen helpen zijn mooi meegenomen. Daar hoort ook extra trainingstijd bij, zeker voor de jongste jeugd is dat erg belangrijk. Na een verzoek van de trainers hebben we gekeken of hier mogelijkheden voor zijn. In overleg met de dames is besloten dat de jeugd een kwartier langer gaat trainen. De nieuwe tijden op donderdag zijn daarom:

Dag Tijd Team(s)
Donderdag 18.45-19.45 Mini’s, DG 1 & DG 2
19.45-20.45 CJ & BJ
20.45-22.15 Dames & Heren

Voor de dames en heren geldt dat het badwater tot 22.30 uur kan worden gebruikt. Na 21.30 uur kunnen de heren alleen in de breedte zwemmen. Het volledige trainingsrooster is hier te vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...