30 september sponsorzwemmen voor de jeugd

Op donderdagavond 30 september houdt de jeugdafdeling van SG De Vliet een sponsorzwemavond. De opbrengst van deze sponsorzwemavond zal gebruikt worden voor nieuwe zwemkleding met ons logo voor de zwemmer zelf. Dus hoe meer je zwemt, hoe minder je hoeft bij te betalen.

De kinderen zwemmen baantjes in het zwembad en kunnen per baan gesponsord worden. U mag natuurlijk ook een maximum bedrag sponsoren voor de totale afstand die de kinderen afleggen. De kinderen krijgen van 18.45 tot 19.45 uur de tijd om zoveel mogelijk baantjes af te leggen. Na afloop krijgen de kinderen een bewijs mee met daarop het aantal baantjes die ze hebben gezwommen.

Het formulier voor het sponsorzwemmen kun je hier downloaden: Formulier sponsorzwemmen 2010. Succes met het zoeken van sponsors en tot 30 september! Zorg dat je op tijd in het zwembad bent, anders kost het je baantjes!

Dit vind je misschien ook leuk...