Eindfeest 18 juni!

Ter afsluiting van het seizoen 2010-2011 wordt op zaterdag 18 juni a.s. een eindfeest voor de gehele vereniging (dus zowel jeugd als volwassenen) georganiseerd in natuurbad De Put in Rijswijk. Iedereen is vanaf ’s middags 14.00 uur welkom om gezellig samen een balletje te gooien, de strijd aan de gaan in spelletjes of van de heerlijke zon te genieten. Rond 18.00 uur steken we de barbecue aan om lekker wat te eten en vervolgens zal het feest losbarsten! De bijdrage voor de barbecue (inclusief 2 drankjes) is € 7,50 per persoon.

Bij nat weer zal het feest later beginnen, namelijk rond 17.00 uur. Hierover ontvang je in de week voor het feest een email en dit zal ook op onze website worden vermeld. Het feest gaat sowieso door, ongeacht het weer!

Graag willen wij van iedereen weten of hij wel of niet komt. Laat dit even vóór 29 mei a.s. weten door het door te geven via: http://bit.ly/eindfeest2011.

We kunnen alle hulp gebruiken! Zijn er nog mensen die bijvoorbeeld een salade willen maken voor de barbecue, mensen die foto’s willen maken of mensen die andere leuke ideeën hebben voor bijvoorbeeld activiteiten, dan kun je dat uiteraard ook aangeven via de website of bij één van de leden van de activiteitencommissie.

Mocht je nog vragen hebben, dan kun die stellen aan Rebecca of Stefan via het contactformulier. Bekijk hier de uitnodiging.

We hopen op een fantastische dag met prachtig weer en zien jullie graag allemaal op zaterdag 18 juni!

Dit vind je misschien ook leuk...