Teamindelingen & roosters bijgewerkt op website

Teamfoto De Vliet (SG) 1 (Heren 1) Waterpolo Seizoen 2010-2011De roosters voor het komende seizoen zijn gepubliceerd. Deze zijn vanaf nu te zien op de teampagina’s op onze website. Daar staan tevens de nieuwe teamindelingen. Ook het totaalrooster van de vereniging is bijgewerkt. Let op: wijzigingen in het rooster zijn het hele seizoen mogelijk. Op de website staat altijd het meest recente rooster. Eventuele bekerwedstrijden van heren 1 en 2 en dames 1 zijn ook nog niet bekend, deze moeten nog worden gepland. De eerste rondes zijn voor de heren in de weekenden van 14/15/16 of 21/22/23 oktober. De dames hebben hun eerste wedstrijd op 6/7/8 januari. Voor meer info over bekerwedstrijden bekijk je deze pagina.

De Vliet heeft volgend jaar 1 damesteam, 4 herenteams, 4 jeugdteams en een minipolo-afdeling. Heren 3 en 4 spelen dit jaar in dezelfde poule, en spelen dus twee keer tegen elkaar :).

Vanaf volgende week (16 augustus) beginnen de nieuwe trainingen weer – klik hier voor de nieuwe trainingstijden. Vanaf donderdag 18 augustus is ook het clubhuis weer open tijdens de trainingen, zie hier voor het complete rooster. Voor dit seizoen zoeken we nog mensen die bardienst willen draaien op de donderdag- en zaterdagavond. Interesse? Neem contact op met Youp of Joey.

Mochten er nog onduidelijkheden of fouten in de roosters en teamindelingen staan, laat dit dan even weten. Sluit je ook aan op de SG De Vliet Facebook-pagina!

Dit vind je misschien ook leuk...