De Vliet doet mee aan de Grote Clubactie!

SG De Vliet zal dit jaar meedoen met de Grote Clubactie. Peter gaat dit regelen en zal binnenkort met de loten en de intekenlijst door het zwembad gaan. Met het sponsorgeld kunnen we als waterpoloafdeling weer wat extra’s doen. Loop dus ook mee met de Grote Clubactie! De verkoop van de loten begint op 10 september. Lees verder voor wat verkooptips!
Hieronder wat verkooptips van de Grote Clubactie:

  1. Begin meteen met verkopen. Begin op zaterdag 10 september meteen met de verkoop. Anders zijn andere clubs je voor!
  2. Kies een slimme tijd om langs de deur te gaan. Ga rond etenstijd op pad: dan zijn de meeste mensen thuis!
  3. Vertel mensen hoe de Grote Clubactie werkt en wat jouw club eraan heeft. Vertel de mensen dat er leuke prijzen te winnen zijn en dat van elk lot maar liefst € 2,40 naar jouw club gaat. Noem de naam van jouw club en geef zo mogelijk aan waar het geld voor gebruikt wordt.
  4. Vraag zoveel mogelijk mensen of ze een lot willen kopen. Vraag ook je familie, kennissen en collega’s (van je ouders) om een lot te kopen. Die doen dat meestal wel!
  5. Verkoop ook loten op je eigen vereniging. Verkoop loten ook aan de leden van je eigen vereniging, bijvoorbeeld in de kantine. Die willen meestal graag meedoen.
  6. Dring niet aan als mensen geen lot willen. Als mensen geen lot willen kopen: respecteer dat! Laat je inspireren door de mensen die wél meedoen.

Dit vind je misschien ook leuk...