Oliebollentoernooi donderdag 5 januari

Ook dit jaar is het beroemde oliebollentoernooi er weer. Het oliebollentoernooi staat gepland op donderdag 5 januari 2012. De jeugdpoule start vanaf 18.45 uur, de seniorenpoule vanaf 20.00 uur. Neem je vader, moeder, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes, nichtjes, neefjes, (ex)collega’s, vrienden en buren mee voor een avond waterpolo, oliebollen, plezier en heel veel gezelligheid!

Het is net als voorgaande jaren: je mag zelf een team samenstellen. We spelen een gezelligheidstoernooi op kleine veldjes, met aan het nivo aangepaste spelregels. Heb je je eigen team? Dan kun je deze opgeven in het formulier (klik op lees verder). Heb je nog geen team? Geef je naam dan door, dan delen wij je in bij een team! Je kunt ook het formulier printen.

Inschrijving gesloten.

Dit vind je misschien ook leuk...