EK waterpolo herenfinales

EK Waterpolo finale Foto (c) waterpolo.nlHet EK Waterpolo 2012 in Eindhoven zit er weer op. Met een groep van ongeveer 40 personen hebben we de herenfinales afgelopen zondag bezocht. Het waren twee spectaculaire wedstrijden: Hongarije heeft de derde plaats veroverd van tegenstander Italië (uitslag 12-9). De finale werd gespeeld door Servie en Montenegro en is gewonnen door Servie (uitslag 9-8). Servie is dus bij de heren eurokampioen 2012 geworden. Nederland eindigde op de 10e plek. Bij de dames heeft Italië goud gewonnen. Nederland eindigde op de 6e plek. In het fotoalbum vind je een kleine impressie van ons uitje naar Eindhoven. Meer info, uitslagen en foto’s? Zie ekwaterpolo2012.nl en waterpolo.nl. Bekijk de laatste 2 minuten van de herenfinale hieronder:

Dit vind je misschien ook leuk...