Heren 1 wint halve finale beker na strafworpenserie

Heren 1 halve finale bekerHeren 1 heeft zich gisteren geplaatst voor de finale van de District IV bekercompetitie. De reguliere speeltijd eindigde in een gelijkspel tegen tegenstander SCOM 1, waarna een verlenging van twee keer 3 minuten volgde. Ons heren 1 had enkele mooie kansen om de wedstrijd te bepalen, maar hield het spannend voor het publiek en speelde ook in de verlenging gelijk. Wat volgde was een spannende strafworpenserie waar keeper Frank maar liefst 3 strafworpen wist te stoppen van de tegenstander! Eindstand: 8-6. De bekerfinale wordt gespeeld in het weekend van 19 & 20 mei in Barendrecht. Heren 1 speelt dan ook hun promotiewedstrijd met kans op promotie naar derde klasse bond. Zodra de wedstrijden vast staan, vind je de data en tijden hier op de site. De foto’s van de wedstrijd zijn te vinden in het fotoalbum.

Dit vind je misschien ook leuk...