EG & DG kampioen seizoen 2011-2012!

Dit weekend zijn zowel de E-tjes als de D-tjes kampioen geworden van het seizoen 2011-2012! DG speelde zaterdagavond hun laatste wedstrijd in het thuisbad Forum Kwadraat. Ze wonnen daar ruimschoots met 11-2 van tegenstander DES uit Den Haag. Tijdens de wedstrijd werd tevens gefilmd voor het tv programma Zapp Sport. EG speelde zondag uit hun kampioenswedstrijd tegen CWP/ZCR. Bij gelijkspel zou het team al kampioen worden, maar het team slaagde erin om de spannende wedstrijd met 5-3 te winnen in zwembad Overbosch. Beide kampioenschappen zijn natuurlijk gevierd onder het genot van kinderchampagne. De coaches moesten er ook aan geloven, zij zijn volgens traditie het zwembad ingegooid! Foto’s zijn te vinden in het fotoalbum. Nieuwe foto’s staan in het album!

Dit vind je misschien ook leuk...