Eindfeest zaterdag 9 juni: BBQ & voetbal!

Eindfeest De Vliet op 9 juniTer afsluiting van het seizoen wordt op zaterdag 9 juni a.s. een eindfeest voor de gehele vereniging (dus zowel jeugd als volwassenen) georganiseerd in natuurbad De Put in Rijswijk. Iedereen is vanaf ’s middags 14.00 uur welkom om gezellig samen een balletje te gooien, op de balk de strijd aan te gaan of van de heerlijke zon te genieten. Rond 17.00 uur steken we de barbecue aan om lekker wat te eten en vervolgens zal het feest losbarsten! Tevens zal de wedstrijd Nederland-Denemarken om 18.00 uur op groot scherm te zien zijn. Lees de hele uitnodiging (pdf) en laat voor 29 mei weten of je erbij bent via dit formulier (iedereen apart aanmelden). Laat ook even op Facebook weten dat je erbij bent!

Dit vind je misschien ook leuk...