E-jeugd vijfde op kwalificatietoernooi voor NAK

Team EG en coach Stefan tijdens de kwalificatieHet EG team heeft afgelopen zondag (20 mei) in het nieuwe zwembad Aquarijn in Alphen a/d Rijn meegedaan aan het kwalificatietoernooi voor de Nederlandse Kampioenschappen (NAK). Onze kids hadden zich daarvoor geplaatst door hun kampioensschap in de competitie. Ondanks het geslaagde kampweekend wat zaterdagavond eindigde, hadden de E-tjes toch nog behoorlijk wat energie over! Met 6-3 winst op het team van BZ&PC zijn ze op de vijfde plaats geeindigd. Helaas dus geen deelname aan het NAK, maar wel een hele ervaring rijker! Youp heeft namens onze vereniging gefloten op het toernooi en had de eer om de finale tussen AZC en Sassenheim (uitslag 6-1) te fluiten. Zie ook zijn Twitter-verslag. Foto’s (van AZC) zijn hier te vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...