Heren 5 wint uitwedstrijd van Z&PC De Gouwe (7-11)

Met een bijna compleet team, alleen Vincent de Lange kon niet, en dus 2 wisselspelers, is de zondagmiddag gebruikt om in Waddinxveen de nieuw aangeleerde Heren 5 tactieken toe te passen op de lastige tegenstander Z&PC de Gouwe. Aan de totaalstand is het niet te zien maar ze zijn wel lastig. Dit heeft geleid tot direct succes en kon gelijk gevierd worden met een overwinning — Hertog-Jan Weizen bier van de tap in Waddinxveen :-). De opstelling: Jaap Bakker, Jacques Bakker, Sergio Cooman, Tony Gijzel, Alex Harthoorn, Stefan Kuiper, Dick Nieuwenkamp, Robert de Wit en Jan Vrencken.

De gekozen combinatie van beginnend speler en ouwe rot blijkt goed uit te pakken. Dat de beginnende spelers soms ouder zijn dan de ouwe rotten maakt het juist extra leuk en is een mooi voorbeeld van de wens om waterpolo binnen SG de Vliet als een breedtesport te zien. Niet alleen de jeugdafdeling groeit maar ook bij de senioren, onder andere door de pappa’s van de jeugdleden, kan SG de Vliet nu met 5 Heren teams competitie spelen van bond tot laatste klasse district. Groeten uit Heren 5.

Dit vind je misschien ook leuk...