Seniorentraining vanaf volgende week vanaf 21.00 uur

Na overleg heeft de WPC besloten om voor de donderdagen met ingang van volgende week, 25 oktober, de trainingstijden aan te passen. De B/C jeugd traint 15 minuten langer door tot 21.00 uur en de seniorentraining vangt 15 minuten later aan. De dames/heren training begint dus om 21.00 uur. Zie trainingstijden voor het nieuwe rooster.

De reden is dat we trainingsmogelijkheid voor de B/C jeugd willen verbeteren, zonder andere teams te benadelen. We volgen de genoemde, maar ook andere trainingen voor wat betreft de bezettingsgraad. In de WPC vergadering van december zal de verandering geëvalueerd worden. Mocht het dan nodig zijn om nieuwe wijzigingen door te voeren, worden jullie weer op de hoogte gebracht.

Dit vind je misschien ook leuk...