Acht nieuwe W-functionarissen bij SG De Vliet

Op 18 oktober was het examen voor onze nieuwe W functionarissen. Om 19.00 uur startte het examen in het clubhuis. Er waren 8 kandidaten die de afgelopen cursus hebben gevolgd. Na veel gezwoeg en gezweet werd de inzet beloond, alle kandidaten zijn geslaagd! We zijn als SG trots op deze nieuwe aanwinsten en willen ze langs deze weg van harte feliciteren met het behalen van het (verplichte) W-certificaat. We zien dus binnenkort Kiki Witte, Shirley van Hees, Tom Logtens, Joey de Nennie, Mark Knigge, Nathan de Boer, Joris Ravensbergen en Henk Ravensbergen achter het tafeltje zitten bij een van de wedstrijden.

De SG telt op dit moment nog 13 personen (overzicht jeugd, senioren) van 16 jaar en ouder die nog geen W cursus gedaan hebben, deze personen worden nog benaderd om het verplichte W-certificaat te gaan behalen. De volgende cursus start op 14 november in het clubhuis van AZL in Leidschendam.

Dit vind je misschien ook leuk...