Oliebollentoernooi 3 januari

Oud en nieuw is in zicht en dus komt het oliebollentoernooi er aan! Het oliebollentoernooi staat gepland op donderdag 3 januari 2013. De jeugdpoule start vanaf 18.45 uur, de seniorenpoule vanaf 20.00 uur. Neem je vader, moeder, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes, nichtjes, neefjes, (ex)collega’s, vrienden en buren mee voor een avond waterpolo, oliebollen, plezier en heel veel gezelligheid!

Het is net als voorgaande jaren: je mag zelf een team samenstellen. We spelen een gezelligheidstoernooi op kleine veldjes, met aan het nivo aangepaste spelregels. Heb je je eigen team? Dan kun je deze opgeven in het formulier (klik op lees verder). Heb je nog geen team? Geef je naam dan door, dan delen wij je in bij een team!

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Dit vind je misschien ook leuk...