Fijne feestdagen en een gelukkig & sportief 2013!

16241124-merry-christmas-and-happy-new-year-2013-greeting-cardDe winterstop is begonnen en de feestdagen zijn weer in aantocht. Dat betekent even wat minder waterpolo en genieten van de andere feestelijkheden. We kunnen terugblikken op een sportief en gezellig 2012 en ook voor het nieuwe jaar staan al weer de nodige activiteiten gepland! De waterpolocommissie wenst iedereen hele gezellig dagen en alvast een voorspoedig 2013 toe! Na vakantie is er gelegenheid om samen het nieuwe jaar in te proosten tijdens het oliebollentoernooigeef snel je team op! – of tijdens de nieuwjaarsborrels van AVZV of RZV-E. Lees verder voor een korte terug- en vooruitblik.

DG kampioen 2011-2012Sportief gezien hebben we in 2012 natuurlijk de promotie van heren 1 naar de bond gevierd. Ook in de jeugd hadden we succes, zowel EG als DG werden kampioen van het seizoen 2011-2012. De E’tjes mochten daarom ook deelnemen aan het NK, wat ook voor hen weer een hele nieuwe ervaring was!

Dit seizoen hebben we er, door de instroom van een aantal nieuwe polo’ers, een herenteam bij gekregen. Heren 5 draait inmiddels lekker mee in de competitie en staat in deze winterstop tweede in de competitie! Ook dames 1 is goed op weg, zij eindigen bovenaan de middenmoot maar dingen nog steeds mee voor het kampioenschap.

oefenining nieuwe SRs en WersOok qua organisatie was het een enerverend jaar. Zo moesten wij een oplossing vinden om met de nieuwe scheidsrechtersnorm te zorgen dat we voor elke wedstrijd voldoende scheidsrechters kunnen leveren. Dankzij de (extra) inzet van onze scheidsrechters is dit gelukkig gelukt! Maar meer goed nieuws: Rebecca, Britt en Tom zijn onlangs geslaagd voor hun scheidsrechtersexamen en kunnen dus in het nieuwe jaar beginnen met het begeleiden van wedstrijden. Naar verwachting komen Sanne, Frans, Marc en Björn hier in begin 2013 nog bij. Twee W-cursussen hebben ervoor gezorgd dat we er ook weer 10 nieuwe W’ers bij hebben.

15092012 Openingsfeest 4Genoeg activiteiten ook in 2012! Van een bezoek aan het EK in Eindhoven, verschillende feesten en partijen, toernooien tot het Putkamp. Ook voor het nieuwe jaar staan er al weer leuke activiteiten gepland! We beginnen het nieuwe jaar natuurlijk met het oliebollentoernooi, maar ook het carnavalsfeest (2 februari) en het Putkamp 2013 staan al gepland.

Binnen de WPC vinden er enkele verschuivingen plaats. Dick stopt als secretaris en Miranda geeft het stokje activiteiten over. Dick & Miranda bedankt voor jullie inzet! Dat betekent ook dat er versterking nodig is:  de WPC zoekt per het nieuwe jaar een secretaris. Iets voor jou? Laat het ons weten! Wil je met iets anders een handje helpen? Laat ook dit weten, we zijn altijd op zoek naar extra handen!

Wij willen graag alle vrijwilligers ontzettend bedanken voor hun inzet dit jaar! Dankzij jullie loopt de competitie gesmeerd en hebben we leuke activiteiten!

Rest ons niets anders dan iedereen hele fijne dagen te wensen en tot snel in het nieuwe jaar!

De WPC

 

Dit vind je misschien ook leuk...