Nieuwe website voor SG De Vliet waterpolo én wedstrijdzwemmen

De website van SG De Vliet is al jaren een belangrijk communicatiemiddel voor onze waterpololeden. Het laatste nieuws, competitieroosters, uitslagen en foto’s worden wekelijks door onze leden opgezocht op deze website. Maar, SG De Vliet is meer dan alleen maar waterpolo. Ook onze wedstrijdzwem-tak is groeiende en de wedstrijdzwemcommissie (WZC) heeft daarom ook de behoefte hun wedstrijdzwemmers goed op de hoogte te houden en een ruimte te hebben voor het laatste nieuws en foto’s. Daarom vanaf vandaag één geintegreerde website voor waterpolo én wedstrijdzwemmen!

Wat is er veranderd?

De website is vanaf nu onderverdeeld in drie delen: waterpolo, wedstrijdzwemmen en algemeen (Over De Vliet). Voor de waterpolo’ers verandert er weinig – alle pagina’s met info zijn nog steeds te vinden op deze website, maar staan nu vermeld onder het kopje Waterpolo. Wedstrijdzwemmers kunnen vanaf nu terecht op de website voor het laatste nieuws en wedstrijdroosters. Dit deel van de website zal worden bijgehouden door Anne-Marie Vervaet en Hetty Schippers.

In het algemene deel vind je belangrijke informatie voor leden. Voor potentieel nieuwe leden die een keer willen kijken bij SG De Vliet is er een korte uitleg van waterpolo en wedstrijdzwemmen toegevoegd.

De homepage zal vanaf nu al het laatste nieuws (waterpolo, wedstrijdzwemmen en algemeen) weergeven. Voor de trouwe waterpolo’ers die voor het weekend het weekendrooster willen bekijken, is dit rooster nog steeds te vinden onderaan de homepage.

Mobiele website & nieuwe layout

Met de nieuwe invulling van de website komt ook een iets andere layout. Eén van de nadelen van de vorige layout was dat onze website niet goed op smartphones en tablets te bekijken was. In een wereld waar iedereen na de training even snel wil kijken wat de stand is en waar ze dit weekend spelen, is het natuurlijk fijn als deze informatie ook op telefoon en tablet snel te vinden is. De nieuwe website bevat daarom speciale versies voor op de telefoon en tablet. Probeer het eens uit!

Eén logo

SG De Vliet LogoVanaf nu zullen we voor zowel waterpolo als wedstrijdzwemmen hetzelfde logo gebruiken, zoals hiernaast weergegeven. Dit is een wens van de beheerscommissie (BHC) en zorgt voor een eenduidige uitstraling voor onze zwemsporten.

Heb je vragen of opmerkingen over de website? Laat het weten aan de webmaster! Vergeet niet SG De Vliet ook te volgen op Facebook en Twitter.

Heb je input voor de website? Zoals foto’s of nieuwsberichten? Je kunt deze altijd mailen naar Joey, neem even contact op via het contactformulier.

Dit vind je misschien ook leuk...