2 juni 2013: Vijfkampwedstrijd in de Schilp en picknick in de Put

DSCF7633 kopie bijgesnedenOp 2 juni is de laatste Vijfkampwedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd organiseren we zelf en vindt plaats in de Schilp. Inzwemmen om 13.45 u, de wedstrijd begint om 14.15 u. Als iedereen meedoet kunnen we veel punten halen en kunnen we het de vereniging die boven ons staat nog knap lastig maken. Komt dus allen! Na afloop, om ca. 17.30 u, organiseren we een picknick in de Put, het natuurbad aan de Huis te Landelaan in Rijswijk. Deze picknick is voor alle zwemmers, dus ook voor degenen die niet meedoen aan de Vijfkampwedstrijd. Ook ouders, broertjes en zusjes zijn van harte welkom. We hopen natuurlijk dat het heel mooi weer is, maar er is een overdekte ruimte, dus laat je niet weerhouden door het weer. Als iedereen een goed humeur en wat lekkers te eten en drinken mee neemt, wordt het heel gezellig.

Dit vind je misschien ook leuk...