Informatie zomervakantie en volgend seizoen waterpolo

P1080088Het seizoen zit er weer op en de zomervakantie komt er aan. De WPC is al enige tijd bezig met de voorbereidingen voor volgend seizoen. In dit bericht vind je enkele informatie over de zomer en volgende seizoen. Heb je n.a.v. deze informatie nog vragen, dan kun je die natuurlijk stellen aan de WPC. Doe dit bij voorkeur via het secretariaat middels het contactformulier.

Training in de zomervakantie

Het trainingsrooster in de zomer gaat in vanaf 2 juli met het volgende rooster.

Dinsdag
18:45 – 19:30 mini’s, EG en DG
19:30 – 21:00 CJ, BJ, heren en dames

Donderdag
18:45 – 19:45 mini’s, EG en DG
19:45 – 21:00 CJ en BJ
21:00 – 22:00 heren en dames

Vrijdag
21:00 – 22:00 heren (t/m 19 juli)
20:30 – 21:30 heren (vanaf 2 augustus)

Er is geen training in De Schilp van 22 t/m 28 juli. In Forum Kwadraat is er de hele zomervakantie van 20 juli t/m 1 september 2013 geen training. Let op! Vanaf vrijdag 2 augustus hebben we een nieuwe trainingstijd in De Schilp, namelijk van 20.30-21.30 uur.

Teamindelingen seizoen 2013-2014

Bekijk hier de teamindelingen: jeugd, senioren. De teampagina’s zijn inmiddels ook aangepast.

Start seizoen 2013-2014

Vanaf dinsdag 20 augustus beginnen de reguliere trainingen weer in De Schilp. De eerste training in Forum Kwadraat is donderdag 5 september, dit in verband met de late zomervakantie van dit jaar. Het trainingsschema zal t.z.t via de mail en de website gecommuniceerd worden. Het eerste competitieweekend is 14/15 september. Het rooster is in de maak en de definitieve versie zal in de eerste helft van augustus op de website te vinden zijn.

W-cursus en scheidsrechters

Het hebben van een W-official kaart is verplicht voor alle spelers vanaf 16 jaar. We proberen aan het begin van het seizoen een jaarrooster te hebben voor de tafeldiensten. Bij verhindering die je zelf voor vervanging te zorgen en dit door te geven. Voor nieuwe spelers bij SG De Vliet, spelers die net 16 jaar zijn of dit vóór oktober worden en voor senioren die nog geen W-official kaart hebben, organiseren we in september een nieuwe W-cursus. Deze wordt gehouden op donderdag 5 en 12 september. Het examen vindt plaats op donderdag 26 september. De betreffende spelers hebben inmiddels een uitnodiging per mail ontvangen; we hopen op positieve reacties. We hopen ook dat ouders van de jeugdteams mee doen aan deze cursus. De cursus is leuk en het vergroot je spelregelkennis!

Vorig seizoen hebben we een goede inhaalslag gemaakt in het aantal verenigingsscheidsrechters. We hebben er maar liefst 6 nieuwe scheidsrechters bij. Ook volgend seizoen worden er veel teams door een verenigingsscheidsrechter gefloten: heren 3, 4, 5, dames 1, CJ en onze 3 D-teams. Dat betekent dat we nog meer scheidsrechters kunnen gebruiken! We zijn ook op zoek naar ouders die zich hiervoor willen inzetten tijdens de wedstrijden van hun zoon of dochter. Heb je interesse? Laat het z.s.m. weten aan Joey.

Vrijwilligers gezocht!

Binnen de WPC zoeken wij nog steeds een secretaris, die Hans en Joey wil ondersteunen in hun taken. Als secretaris ben je in ieder geval verantwoordelijk voor de inkomende en uitgaande e-mails naar de competitieleiding en andere verenigingen. Je bepaalt natuurlijk zelf hoeveel je kunt en wil doen. Wil je liever iets anders binnen de WPC doen, laat het ons weten! Daarnaast zijn we voor het clubhuis in Forum Kwadraat op zoek naar polo’ers én ouders die af en toe bardienst willen draaien op de donderdag- en/of zaterdagavonden.

Wij wensen iedereen een fijne zomer toe! Niet vergeten: deze zomer doen we ook weer mee aan het toernooi in Rheden (senioren). Nog niet opgegeven? Doe dit dan snel! Op deze vind je in de loop van de zomer ook meer informatie over het nieuwe seizoen.

Met sportieve groet,

De WPC

Dit vind je misschien ook leuk...