Wedstrijdrooster seizoen 2013-2014 definitief

Heren 1 - RoelDe wedstrijdroosters voor het nieuwe seizoen zijn inmiddels definitief en te vinden op de teampagina’s (of bekijk het totaalrooster). Met name om de inzet van scheidsrechters en W-officials zo eerlijk en prettig mogelijk te regelen, heeft de WPC er dit jaar voor gekozen om een aantal teams afwisselend hun thuiswedstrijden in Voorburg en Rijswijk (zaterdag en zondag) te laten spelen. Dit zijn heren 3, dames 1 en de jeugdteams. Een tweetal heren 1 wedstrijden worden op zondag in Voorburg gespeeld, omdat De Schilp op die data niet beschikbaar is. Let dus goed op waar je je thuiswedstrijden speelt!

Het team- of totaalrooster kun je makkelijk naar je digitale agenda downloaden middels de link boven het rooster. Let wel op dat wijzigingen (geel gekleurd op de website) niet automatisch doorgevoerd worden als het rooster eenmaal in je agenda staat! Houd hier de website dus voor in de gaten. Het jury- en scheidsrechterrooster is in de maak en hopen we voor de start van het seizoen af te hebben! Wij zoeken nog steeds ouders die jurydiensten willen draaien.

Dit vind je misschien ook leuk...