SG De Vliet zoekt waterpoloërs voor C-team!

polo surfHebben jullie het altijd al leuk gevonden om een balsport te doen in het water? Of vind je het leuk om extra te blijven zwemmen na of tijdens de overige diploma’s die je gaat halen? Dan is waterpolo misschien wel wat voor jou! Of ken je een vriend die het leuk vindt om te komen waterpoloën?

Wij zijn op zoek naar jongens in de leeftijd van 12, 13, 14 of 15 jaar oud die het leuk vinden om ons CJ team te komen versterken komend seizoen. Misschien is het wat voor je om naast het leszwemmen of wedstrijdzwemmen zo af en toe in te vallen bij het waterpoloteam. Naast het spelen zijn er ook andere leuke activiteiten die de waterpolo organiseert, zoals feestavonden, teamuitjes, een oliebollentoernooi voor de hele familie en een kamp aan het eind van het seizoen voor alle jeugdspelers. Een heleboel gezelligheid dus 😉

Interesse? Reageer snel via het contactformulier!

Dit vind je misschien ook leuk...