Probeer gratis waterpolo en wedstrijdzwemmen op 23 & 24 april

Wil je eens proberen of (wedstrijd)zwemmen of waterpolo jouw sport is? Kom dan gratis een keer meetrainen tijdens de Nationale Sportweek!

Probeer wedstrijdzwemmen op woensdag 23 april

competitie teamWil je beter en sneller leren zwemmen? Kom dan op woensdag 23 april meedoen met de open training. Zorg dat je ruim vóór 18.45 u omgekleed in de zwemzaal bent van Forum Kwadraat in Voorburg. De training duurt tot 19.30 u. De training is voor alle leeftijden, je moet wel een A en een B-zwemdiploma hebben. Geef je van te voren even op via het contactformulier op deze website.

Probeer waterpolo op donderdag 24 april

Rheden 2013Vind je zwemmen leuk? Wil je graag een team-  en balsport doen? Kom dan kijken of waterpolo wat voor jou is! Op donderdag 24 april kun je gratis met ons meetrainen in zwembad Forum Kwadraat in Voorburg. Je kunt met je leeftijdsgenoten meedoen tijdens een van de volgende trainingen:

  • 18.45-19.45 u voor kinderen vanaf 7 jaar, tot 13 jaar
  • 19.45-21.00 u voor kinderen vanaf 13 jaar, tot 18 jaar
  • 21.00-22.00 u voor senioren

Een A-zwemdiploma is verplicht. Geef je van te voren op via het contactformulier op deze website. Na aanmelding ontvang je meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...