Interne clubkampioenschappen wedstrijdzwemmen op 21 en 22 mei

clubkampioenen 2013De interne clubkampioenschappen voor de wedstrijdzwemmers van SG de Vliet worden dit jaar gehouden op woensdag 21 mei en donderdag 22 mei. Op beide dagen van 18.45 u tot 19.30 u, dat zijn de reguliere trainingstijden. Op woensdag in Forum Kwadraat en op donderdag in de Schilp. Deze interne wedstrijden zijn bedoeld voor alle zwemmers, ook voor degenen die (nog) niet meedoen aan “officiële” wedstrijden. Voor wie aarzelt: je tijd maakt niet uit, kom om eens te ervaren hoe het er tijdens een wedstrijd aan toe gaat of kom voor de gezelligheid. Misschien zwem je normaliter alleen in één van de twee zwembaden, dit is een mooie gelegenheid om eens een kijkje te nemen in het andere bad. Misschien bevalt het wel heel goed om twee avonden te zwemmen en kom je voortaan op woensdag èn op donderdag trainen. Voor wie ambitieus is: er zijn vier leeftijdscategorieën en er zijn medailles te behalen voor dames/meisjes en voor heren/jongens. Wie in zijn/haar categorie clubkampioen wil worden, moet uiteraard op beide avonden mee doen. We rekenen op ieders deelname!

Dit vind je misschien ook leuk...