Opening en seizoenskaarten zwembad De Put

Zwembad De PutGraag nodigen wij jullie allemaal uit voor de feestelijke opening van Zwembad de Put op zaterdag 10 mei aanstaande. Vanaf 12.00 uur zijn jullie van harte welkom in ons zwembad aan de Huis te Landelaan 29a te Rijswijk.

Na een – gelukkig niet al te koude – winter, waarin veel onderhoudswerkzaamheden zijn uitgevoerd, zijn we trots om de deuren weer te kunnen openen. Dit jaar extra feestelijk aangezien we met dank aan verschillende instellingen de Put in een nieuw jasje hebben gestoken. We kijken vooruit naar een mooi zomerseizoen waarin we jullie graag ontvangen tijdens het eindfeest, maar ook voor gewoon een gezellige dag! 

Programma – zaterdag 10 mei 2014

  • 12.00 uur – ontvangst met koffie en thee.
  • 12.30 uur – officiële opening door Koen Plasmeijer, de assistent bondscoach van het gouden waterpoloteam uit Beijing 2008. Deze coryfee binnen de waterpolosport draagt ons zwembad een warm hart toe en zal de link tussen ons recreatie bad en het belang voor de sport nader toelichten.
  • 12.45 uur – welkomstwoord door ons bestuurslid Ed van Mosel. Hij zal de diverse genodigden bedanken en een korte toelichting geven op de progressie die er door de vereniging geboekt is.
  • 13.00 uur – borrel.

Korting op een seizoenskaart voor leden van SG De Vliet!

Voor jullie als leden van SG de Vliet hebben we nog een extra aanbod!
We kunnen jullie nu, bij bestelling voor 1 juni 2014, een seizoenkaart met korting aanbieden tegen de zeer scherpe prijs van € 17,50.
Met een seizoenskaart mag je de hele zomer onbeperkt bij ons zwemmen en zonnen.

Onze openingstijden zijn dit jaar als volgt:
Voorseizoen – zaterdag 10 mei tot en met zondag 20 juli
Woensdagmiddag van 13.00 – 16.00 uur
Zaterdag en zondag van 12.00 – 17.00 uur

Hoogseizoen – maandag 21 juli tot en met zondag 31 augustus
Zeven dagen per week van 11.00 – 17.00 uur.

Als je van dit aanbod gebruik wilt maken, neem dan even per mail contact op met Rebecca Haasdijk via; beccieh [@] hotmail.com dan zorgt zij voor een aanvraagformulier.

Hopelijk tot ziens op zaterdag 10 mei!

Hartelijke groet,
Het bestuur van Zwembad de Put

Dit vind je misschien ook leuk...