Onvergetelijk Putkamp 2014

SG-De-Vliet-Putkamp-2014_579Hemelvaart 2014 was het dan zover! Expeditie SG de Vliet! Vier dagen lang gingen we op zoek naar de ultieme De Vliet-Robinson! Tijdens het kamp deden we proeven individueel, in duo’s en in groepen. Iedere keer anders ingedeeld zodat op basis van leeftijd, kracht en wijsheid gestreden kon worden voor de ultieme eer! Uiteindelijk werden alle punten bij elkaar opgeteld en hielden we ’s avonds eilandraad waarbij steunstemmen verdeeld werden. Daarnaast kon je bonuspunten van de leiding verdienen bij voorbeeldig gedrag en door als kampgroep een bonte avond act op te voeren. Strafpunten waren er ook: als je je gekleurde bandana niet droeg!

Het was een bomvol, uitdagend, reuze gezellig en super leuk kamp waarbij Matthijs uiteindelijk na bloed, zweet en tranen en slechts 5 punten meer dan Sasha gekroond werd tot SG de Vliet Robinson! Lees ook het hele kampboekje en bekijk de foto’s op onze Facebook-pagina!

Dit vind je misschien ook leuk...