SG De Vliet zoekt trainer/coach voor herenselectie waterpolo (vacature)

Teamfoto De Vliet (SG) 1 (Heren 1) Waterpolo Seizoen 2011-2012De startmeenschap SG de Vliet te Rijswijk en Voorburg is momenteel dringend op zoek naar een trainer en coach waterpolo voor de herenselectie. Als trainer geef je training aan de eerste twee herenteams en coach je het eerste team. Het eerste team speelt in de 3de klasse bond, het tweede in de derde klasse Regio West. De trainingen vinden plaats in het zwembad de Schilp te Rijswijk. Er zijn twee trainingen per week: dinsdagavond van 19:45 tot 21:00 en vrijdagavond van 20:30 tot 21:30. De thuiswedstrijden worden op zondagmiddag gespeeld, eveneens in zwembad de Schilp. Lees verder voor de hele vacature: 

De startgemeenschap is in 1999 opgericht uit de basisverenigingen RZV Excelsior en AVZV. De Vliet is een waterpolovereniging met in totaal 5 herenteams, 1 damesteam en 5 jeugdteams. Het heren 1 team is een fanatieke, jonge groep, waarvan het grootste deel studeert of dat gedaan heeft. Ze zijn twee jaren geleden gepromoveerd naar de bond en hebben de ambitie om binnen twee jaar mee te doen aan het kampioenschap in de 3de klasse bond. Het tweede team is een opleidingsteam, waar jeugd wordt aangevuld door ervaren spelers. Dit team zal zo snel mogelijk willen promoveren.

Wat vragen wij:

 • Enthousiasme
 • Kennis en ervaring met het geven van waterpolotrainingen en coachen
 • Tactisch sterk onderlegt
 • Beschikbaarheid voor training geven op dinsdag- en vrijdagavond
 • Coachen van het eerste team op zaterdag en zondag
 • Commitment voor minstens een seizoen, liefst langer

Wat bieden wij:

 • Een gezellige vereniging
 • Een fanatieke heren selectie, waarbij trainingen druk bezocht worden
 • Een hecht heren 1 team, spelers die voor elkaar door het vuur gaan
 • Twee teams die voor het kampioenschap willen spelen
 • Vergoeding

Ben jij degene die wij zoeken of wil je meer weten kijk op onze website www.sgdevliet.nl of neem contact op met Remco van Dun (remco_vd [@] hotmail.com / 06-30406648).

Dit vind je misschien ook leuk...