Nieuwe selectietrainer stelt zich voor

IMG_1140.PNGVoor het nieuwe seizoen heeft de technische commissie een nieuwe selectietrainer gevonden: Sander van Roon, welkom! Hieronder een kort interview waarin Sander zich voorstelt.

Wie is Sander?​​​​​​​
Sander is een gezellige, spontane en fanatieke man en is altijd in voor een geintje. Sander is ook 2,09 meter! Niet te missen dus in het zwembad 😉 Zijn vrouw heet Emily en samen hebben ze 2 kinderen: een dochter Carmen van 5 jaar en een zoon Quinten van 3 jaar.

Sander werkt als accountmedewerker bij een IT bedrijf. Zijn hobby’s zijn natuurlijk waterpolo, maar wat Sander ook doet is Kravmaga. Dit is een Israëlisch zelfverdedigingsmethodiek.

Hoelang zit Sander al in de waterpolo en wat heeft hij allemaal bereikt?
Sander is begonnen met wedstrijdzwemmen en daarna door gegaan naar de waterpolo. Waterpolo doet hij al sinds zijn 17e en hij speelt dus al 21 jaar waterpolo. Sander heeft bij CWP, SG de Vliet en DSZ gespeeld. Hij heeft in de selectie gespeeld en in de 3e klasse bond. Ook heeft Sander heren, dames en jeugd getraind. Sander is ook nooit gedegradeerd bij SG de Vliet.

Waarom is Sander terug gekomen bij SG de Vliet?
Omdat het natuurlijk zo’n leuke vereniging is! Er is een ontspannen sfeer. Bij SG de Vliet is er een leuke combinatie tussen serieus spelen en gezelligheid.

Wat wil Sander bereiken met de selectie en wat is zijn visie?
Het belangrijkste is om plezier te maken. Ook wilt hij de selectie verbeteren en resultaten behalen. Solide in de top meedraaien.

Sander, namens de WPC wensen we je heel veel succes!

Interview door: Angell Lodder

Dit vind je misschien ook leuk...