Nieuwsbrief Waterpolo: Start nieuw Waterpoloseizoen: Welkom!

Welkom alle waterpolosporters bij weer een nieuw waterpolo seizoen. Ik hoop dat iedereen er net zoveel zin in heeft als de WPC. Welkom aan alle bekende waterpolosporters die al jaren binnen SG de Vliet spelen, en ook een speciaal welkom aan alle nieuwelingen. Van ZV Westland is zelfs een heel team naar ons overgekomen. En verder zijn we heel blij met de komst van een nieuwe trainer voor Heren 1: Sander van Roon. Op de website kun je een heel interview lezen over Sander.

We hopen dat jullie allen je snel mogen thuis voelen binnen onze vereniging. Last but nog least willen we ook alle ouders en vrijwilligers weer welkom heten, ook jullie horen natuurlijk bij de vereniging! We hopen jullie vaak te zijn bij wedstrijden en feestjes.

Laten we er allen weer een sportief en gezellig seizoen van maken. En we hebben nog meer leuks en belangrijks te melden: 

Wedstrijdprogramma

Op de website vindt je nu ook het hele wedstrijdrooster. Noteer alle data van je team dus snel in je eigen agenda en houd de website in de gaten voor wedstrijdwijzigingen.

Het W-rooster voor het jureren van thuiswedstrijden en het scheidsrechtersrooster komen ook spoedig op de website beschikbaar.

Vacatures

In het interview met Jan Vrencken (vorige nieuwsbrief) geeft hij aan dat de vereniging op zoek is naar mensen die een rol willen vervullen voor bepaalde taken. Sommigen noemen dat vacatures. Hierbij doen we een beroep op iedereen die graag iets wil, gaan, doen voor de vereniging.  Dat mag zijn in de vorm van een vaste functie maar ook in de vorm van tijdelijk meehelpen bij bijvoorbeeld het organiseren van feestjes. We zoeken mensen die willen meehelpen bij o.a. wedstrijdzaken, Technische Commissie, sponsoring, activiteiten of ledenwerving. Lijkt je een van deze zaken wat, neem dan contact op met Jan Vrencken of Joey van der Klugt.

Digitaal wedstrijdformulier

De zwembond heeft besloten om het wedstrijdformulier digitaal te maken. Dat betekent dat de wedstrijdformulieren op een tablet ingevuld moeten gaan worden. De implementatie gaat gefaseerd gebeuren; alle landelijke wedstrijden moeten er nu al mee gaan werken. Dat geldt ook voor ons heren 1 team. Tot 1 januari 2015 hebben we als vereniging de ruimte om dit stapsgewijs te implementeren. De komende weken zullen we sessies organiseren en waarin we het werken met een digitaal formulier gaan uitleggen aan alle W-officials. We zullen jullie hierover nog nader berichten.

Update brainstormsessie: De toekomst van SG De Vliet

De afgelopen maanden heeft de WPC gewerkt aan het visie document o.b.v. de resultaten van de brainstormsessie. Deze versie gaan we in september nog eens goed aanscherpen. Daarbij zullen we ook leden, ouders en zelfs oud-leden raadplegen. In oktober leggen we dit dan voor aan de Beheerscommissie. Eind dit jaar wordt de visie aan alle waterpolo sporters gepresenteerd. Wordt dus vervolgd.

Alcoholbeleid

Tijdens het laatste jeugdkamp is gebleken dat er onduidelijkheid is over het alcoholbeleid. Dat alcoholbeleid wordt nu uitgewerkt en binnenkort gecommuniceerd.

Tot zover! Tot snel bij de trainingen! Mocht je nog vragen hebben aan de wpc, dan kun je die stellen via het contactformulier.

Dit vind je misschien ook leuk...