SG De Vliet zoekt scheidsrechters – doe mee met de komende cursus!

We hebben nieuwe scheidsrechters nodig!Onze vereniging is continu op zoek naar nieuwe scheidsrechters die ons scheidsrechtersteam komen versterken. Nieuwe scheidsrechters zijn hard nodig om alle teams mee te mogen laten doen in de competitie én alle wedstrijden ook daadwerkelijk te kunnen voorzien van scheidsrechters.

Ook ouders kunnen meedoen aan deze cursus, je hebt geen waterpolo-ervaring nodig!

Half oktober zal er een cursus beginnen bij WZK in Wassenaar, waar onze kandidaten ook aan meedoen. De exacte data zijn nog niet bekend, maar het gaat waarschijnlijk om 5 maandagavonden van 19.30 – 21.00 uur. Heb jij interesse om je in te zetten voor de vereniging, geef je dan snel op bij Joey. Ook als je vragen hebt, horen we het graag!

Dit vind je misschien ook leuk...