Vooraankondiging zwemwedstrijd Bückeburg 20 en 21 juni 2015

zwembad buckeburgOp 20 en 21 juni 2015 gaan we meedoen aan een zwemwedstrijd in het Duitse Bückeburg. We vertrekken al op 19 juni. Het is een wedstrijd van twee dagen in een openluchtbad van 50m. We gaan daar kamperen. Noteer deze wedstrijd alvast in je agenda en ook in die van één van je ouders. Nadine van Brink heeft al eerder mee gedaan en schrijft het volgende:

“Duitsland vind ik persoonlijk 1 van de leukste dingen dat er is van wedstrijdzwemmen! Er zijn veel buitenlandse clubs, je kunt dus ook buitenlandse vrienden maken. Je bent continu bij elkaar waardoor je elkaar nog beter leert kennen. Samen eten en samen spelletjes doen! Kortom het is altijd heel gezellig! Het is een 50m buitenbad dat is heel anders dan een 25m binnenbad! Als je niet hoeft te zwemmen kun je lopend naar het dorpje Bückeburg. Dat is erg mooi.
Groetjes
Nadine van Brink”

Dit vind je misschien ook leuk...