Eerste meerkampwedstrijd nieuwe wedstrijd groep succesvol

Op 5 oktober was de eerste meerkampwedstrijd van het nieuwe seizoen. Het nieuwe team van SG de Vliet nam deel met maar liefst 43 zwemmers. En we weten meteen weer waar we het voor deden, die samenwerking: bij de 10-persoonsestafette is SG de Vliet eerste geworden. Een prachtig resultaat. Alle zwemmers gingen er vol voor. Onder luid gejoel deed iedereen ongelooflijk haar of zijn best. In zijn totaliteit zijn we op de estafettes ook eerste geworden. Op de individuele nummers waren we tweede, na WZK en vóór Zoetermeer. Er zijn 45 persoonlijke records gevestigd en 20 medailles behaald. Extra complimenten voor de jongens uit 2001 en 2002 voor hun goede resultaten. Dit alles belooft veel goeds voor de eerste competitiewedstrijd in nieuwe samenstelling van 12 oktober. Doe allemaal mee, want alleen dan maken we kans op promotie en dat is ons doel!

Dit vind je misschien ook leuk...