Tassen van SG de Vliet te koop

14-10-08 foto tas SG de VlietWil je ook een mooie en praktische tas om je spullen in te doen als je naar een zwem- of waterpolowedstrijd gaat of naar je training? Ben je ook zo trots op je club dat je een tas van SG de Vliet wil hebben? Grijp dan nu je kans en bestel voor 26 euro een tas van SG de Vliet. Het is een tas van 50x30x40, inhoud ca. 60 liter. Op de tas komt het logo van SG de Vliet in kleur. De tas heeft een geïntegreerd bodemvak (voor natte spullen bijvoorbeeld), een zijvak van mesh en een verstelbare schouderriem. Bestellen doe je door 26 euro over te maken op rekening NL85 INGB 0005397219 ten name van AZL startdepot onder vermelding van tas, naam en wedstrijdzwemmen of waterpolo. De betaling moet uiterlijk 23 oktober ontvangen zijn. Daarna wordt de tas duurder. NB wedstrijdzwemmers die lid zijn van AZL hoeven geen actie te ondernemen, voor hen worden reeds tassen besteld.

Dit vind je misschien ook leuk...