Waterpolo & wedstrijdzwemmen meets Hijs Hokij

IjshockeyAls SG De Vliet zijn we uitgenodigd om een wedstrijd van het Eerste Divisie Team van Hijs Hokij Den Haag GRATIS bij te wonen. Het gaat dus om alle leden van De Vliet met of zonder partners en met of zonder kinderen / zusjes / broertjes, incl. trainers/coaches etc. De wedstrijd is op vrijdag 28 november aanstaande in de Uithof en de tegenstander die avond is Tilburg Trappers uit Tilburg. Alles en iedereen is welkom! Laten we ervoor zorgen dat de Uithof uit zijn voegen barst!

Hys Den HaagDe wedstrijd begint om 20.15 uur. Vanaf 19.15 uur zijn jullie daar van harte welkom!

Graag hoor ik van jullie hoeveel kaarten jullie zouden willen ontvangen. Dit gaat voor de jeugdteams via de coach. De senioren teams graag ook centraal en wel, uiterlijk, voor zondag 19 november.

Dit vind je misschien ook leuk...