3 januari oliebollentoernooi powered by Heren 4

Schermafbeelding 2014-11-29 om 13.47.14Oud en nieuw is in zicht en dus komt het oliebollentoernooi er aan! Het oliebollentoernooi staat gepland op ZATERDAG 3 januari 2015. Ja het is nu op een zaterdag gepland! Ook wordt dit jaar het oliebollentoernooi gesponsord door heren 4! De jeugdpoule start vanaf 18.30 uur, aanvang vanaf 18:00. De seniorenpoule vanaf 19.30 uur. Neem je vader, moeder, broers, zussen, opa’s, oma’s, vriendjes, nichtjes, neefjes, (ex)collega’s, vrienden en buren mee voor een avond waterpolo, oliebollen, plezier en heel veel gezelligheid!

Het is net als voorgaande jaren: je mag zelf een team samenstellen. We spelen een gezelligheidstoernooi op kleine veldjes, met aan het niveau aangepaste spelregels. Heb je je eigen team? Dan kun je deze opgeven in het formulier (zie hieronder). Heb je nog geen team? Geef je naam dan door, dan delen wij je in bij een team! Klik op lees verder om het formulier te openen! 

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Dit vind je misschien ook leuk...