Nieuwe waterpolosecretaris Robert de Wit stelt zich voor

Robert de Wit waterpolosecretarisBij deze zal ik me even voorstellen: Mijn naam is Robert de Wit, ik ben vader van Tica (CM) en Timo (CJ) en met z’n drieën poloën we bij De Vliet. Ooit aan komen waaien na drie proeflessen en een minipolotoernooi, maar inmiddels al weer een aantal jaren met veel plezier in ‘t water. Ik heb zelf maar een jaar ‘echt’ gepolood, bij heren 5, en doe nu alleen de trainingen mee.

Werkzaam op de operatiekamer in het Sint Fransiscus Gasthuis ken ik het belang van duidelijk communiceren en teamwork. Ik hoop, als secretaris, mijn steentje de komende tijd bij te kunnen dragen aan de club. 

Ik denk dat ik me op een goed moment aansluit bij de WPC. Want, ondanks dat het nu een redelijk turbulente periode is, geloof ik, dat we met het aankomende visie-document en de hele groep enthousiaste vrijwilligers, een hele ‘vitale’ toekomst voor ons hebben.

Dus als je iets te vragen, iets mee te delen of iets te mopperen hebt, stuur me een mailtje via de website of spreek me aan.

We spreken elkaar,
Robert

Dit vind je misschien ook leuk...