De tweede nieuwsbrief van het seizoen

KerstbalNog even en dan is het kerstmis 2014. Dan duiken we met z’n allen niet in het water maar in de gezelligheid binnen onze gezinnen. Dan is het tijd voor lekker eten, gezellig samen zijn en voor cadeautjes onder de boom. In deze nieuwsbrief hebben we als WPC ook wat veranderingen te melden, interessant genoeg dus om verder te lezen. 

Bedankt

We willen alle leden die trainer, scheidsrechter, waterpolo commissie lid of vrijwilliger zijn binnen de vereniging van harte bedanken voor alle diensten. Zonder jullie zou het zwembad heel erg leeg zijn. Weet dat alleen door jullie de waterpolo leden kunnen genieten van een fantastische sport. En natuurlijk hopen we dat jullie nog lang mogen doorgaan.

Oliebollentoernooi

OliebollentoernooiNoteer dit spektakel dus snel in je agenda: Zaterdag 3 januari 2015 in Forum Kwadraat

  • 18.30 uur: jeugdpoule
  • 19.30 uur: seniorenpoule

Meld je snel aan en neem mee; vader, moeder, broers, zussen, opa’s, oma’s, vrienden, andere familieleden, buren, je ex, je toekomstige vlam. Maakt niet uit dus. En als ze niet willen meespelen, laat ze dan komen aanmoedigen. Samen maken we het super gezellig. Schrijf je team in op www.sgdevliet.nl/oliebollen2015.

De tenues komen eraan

Regelmatig wordt de vraag gesteld waar de tenues blijven. Een korte update;
De levering van de tenues heeft enige vertraging opgelopen, maar het gaat nu toch bijna gebeuren. Eind januari worden ze uitgeleverd. Nog enkele nachtjes slapen dus.

Digitaal Wedstrijd Formulier succesvol in gebruik

Sinds het begin van deze competitie moet er gebruik worden gemaakt van het Digitaal Wedstrijd Formulier. Bij aanvang waren er nog heel wat vraagtekens bij het gebruiken ervan. Nu terugkijkend blijkt de verwachte stroom aan problemen uitgebleven.
Het grote succes achter het vrijwel vlekkeloos introduceren binnen onze vereniging is tot één persoon terug te voeren: Hans Vis. Hans heeft zich met passie verdiept in de werking en het gebruik van het formulier. Inmiddels heeft hij behoorlijk wat uren gestoken aan de begeleiding tijdens wedstrijden bij onze wedstrijden en zelfs bij AZL.

Hans, groot compliment voor je geweldige inzet. Niemand zal je vele uren terugzien, maar zonder die besteedde uren hadden we wellicht wel problemen ervaren. Top gedaan.

De 5-jaren visie

Het uitwerken van het 5-jaren plan is gereed en ter goedkeuring aan de Beheers Commissie voorgelegd. Die zal ergens in 2015 het plan beoordelen en enkele gevraagde besluiten overwegen. Ondanks dat we dus nog geen formeel goedgekeurd plan hebben, willen we jullie als waterpolo-leden graag vertellen wat we de komende jaren willen gaan doen.

In januari wordt iedereen uitgenodigd voor een informatieve bijeenkomst en waar we het plan graag zullen toelichten.

Namens de Waterpolo Commissie wensen we iedereen…

Prettige feestdagen

Dit vind je misschien ook leuk...