Jeugdkamp 2015: Meld je nu aan!

Gaan jullie dit jaar weer mee op reis? We nodigen jullie graag uit voor het “Put-kamp”! Ieder jeugdlid van SG de Vliet, plus onze jonge senioren (<18) in de heren zijn (evt. in overleg als leiding) van harte welkom.

Dit jaar zullen wij rond Hemelvaart, van Woensdagavond 13 mei t/m Zondag 17 mei 2015

SG-De-Vliet-Putkamp-2014_579Verblijven in Scoutingcentrum De Veldhorst in Harderwijk

Op veler verzoek duurt het kamp dit jaar een nachtje langer! De bus vertrekt op woensdagavond vanaf Zwembad de Put in Rijswijk, op zondag komen we in de loop van de middag weer thuis. We slapen in een prachtig kamphuis, midden in het bos, van alle gemakken voorzien.

De kosten voor deze volledig verzorgde trip zijn € 65,00 per persoon. Het geld kan worden overgemaakt op rekeningnummer NL80INGB0756906555 t.n.v. R. Haasdijk te ’s-Gravenhage o.v.v. putkamp 2015 en je naam.

Vul onderstaand formulier in voor 15 februari 2015 of meld je aan bij je trainer/coach of Stefan Kuiper.

Voor vertrek wordt er nog een boekje met nadere informatie verstrekt, mocht je op dit moment al vragen hebben mail dan naar Rebecca Haasdijk.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Dit vind je misschien ook leuk...