SG De Vliet waterpolo in nieuwe sponsorkleding!

SG De Vliet waterpolo dames 1 seizoen 2014-2015Beste leden, Goed nieuws, de tenues zijn er en ze worden gedurende de komende dagen aan iedereen uitgedeeld. De firma Nieuwdorp Schoonmaakservice heeft voor iedereen, die in juli al lid was, een broekje en een shirt beschikbaar gesteld. Voor de W-functionarissen komt alleen een shirt.

De kleding wordt eigendom van de leden vanaf augustus 2016. Verlaat je dus daarvoor de vereniging dan dien je het tenue terug te geven. Het tenue gaat dan naar andere/nieuwe leden. We verwachten dat iedereen het tenue veel zal gaan dragen: voor (en na) thuis- én uitwedstrijden, tijdens het jureren en tijdens andere SG De Vliet-activiteiten.

Veel plezier met dragen! Er komt binnenkort nog een apart interview met de sponsor en waarin we hem opnieuw zullen bedanken voor deze mooie donatie.

Dit vind je misschien ook leuk...