Samen verder bouwen aan de toekomst van SG DE VLIET

Schermafbeelding 2015-03-18 om 19.35.18Waterpolo SG de Vliet heeft een geweldig mooie toekomst in gedachte.
Jij mag daarvan genieten en maakt er onderdeel van uit.
Kom donderdag 2 april van 19.30-21.00 uur naar de informatie bijeenkomst. 

WAT
Zoals je via de nieuwsbrieven hebt kunnen lezen heeft de WPC de afgelopen periode een goed plan opgesteld van hoe waterpolo van SG De Vliet er de komende jaren zal uitzien. Met dat plan geven we invulling aan wat de leden verwachten van onze waterpolo afdeling.

HOE
Het plan beschrijft op een 6-tal onderwerpen waar we nu staan en hoe zich zo’n onderwerp de komende jaren zal ontwikkelen.
Een voorbeeld: in welk team ga jij spelen de komende jaren en wat als je talentvol en gedreven bent? Wat betekent dat dan voor je?
Maar ook als je gewoon een balletje wilt gooien, wat zijn dan de mogelijkheden?

WAAROM
“Als je geen doel hebt, is de kans groot dat je uitkomt waar je niet wilt zijn.” Dit willen we natuurlijk voorkomen en hoe we dat doen, dat gaan we vertellen tijdens de interactieve bijeenkomst.

JE MOET KOMEN
Ondanks dat we het niet 100% kunnen verplichten nodigen we bij deze alle leden, ouders en vrijwilligers uit om naar de bijeenkomst te horen. Het gaat trouwens om jou en je hobby.
4 en 5 maart gingen enkele leden en ouders je al voor.
Behalve dat jij waterpolo nodig hebt, heeft waterpolo ook JOU nodig. Kom dus naar de bijeenkomst.

AAN-/AFMELDING
Geef in het formulier hieronder aan of je wel of niet aanwezig bent. Ben je niet, dan verwachten we een redelijke reden waarom je er niet bij kunt zijn en horen we graag hoe jij inzage krijgt in de essentie het plan (bijv. via je aanvoerder of coach). Ben je al geweest dan hoef je onderstaand formulier uiteraard niet in te vullen.

Dit vind je misschien ook leuk...