Aanmelden voor interne zwemwedstrijd SG de Vliet op 31 mei

DSCF1669Altijd al eens willen weten hoe hard je nu eigenlijk kunt zwemmen? Zomaar zin om eens mee te doen aan een zwemwedstrijdje? Ga je voor een clubkampioenschap? Allemaal goede redenen om mee te doen aan de interne wedstrijd van SG de Vliet op

 Zondag 31 mei, 15.30-18.00 uur in Forum Kwadraat in Voorburg.

Of je nu waterpolo-er bent, wedstrijdzwemmer (met of zonder startvergunning), zwemt voor diploma C, snorkelt, meedoet aan sport en spel, survivalt, jong of oud bent: iedere enigszins geoefende zwemmer van RZV Excelsior, AVZV of AZL kan en mag meedoen. Er worden verschillende slagen en afstanden gezwommen, al naar gelang de leeftijd. De jongste zwemmers zullen twee keer zwemmen, de oudere zwemmers drie keer. En er zijn estafettes. Per leeftijdscategorie en per programma zullen er na afloop van de wedstrijd medailles uitgereikt worden. Deelname is gratis.

Wil je meedoen? Mail dan uiterlijk 1 mei naar wzc@sgdevliet.nl onder vermelding van je naam, jongen of meisje, geboortedatum en vereniging.

Dit vind je misschien ook leuk...