Herinnering: sweaters en interne zwemwedstrijd SG de Vliet 31 mei

Witte sweaters (en nu ook vesten) met capuchon met het gekleurde logo van SG de Vliet op de voorkant en je naam in blauwe letters op de achterkant kunnen nog tot 25 april besteld en betaald worden. Gebruik hiervoor het Bestelformulier. Er is gelegenheid tot het passen van de sweaters tijdens de zwemwedstrijd op 19 april, in Forum Kwadraat op woensdag 22 april, 18.30u en in de Schilp op donderdag 23 april, 18.30u.

Kom allemaal meedoen aan de interne zwemwedstrijd van SG de Vliet! Ook als je nooit eerder aan een zwemwedstrijd hebt meegedaan. Ook voor waterpolo-ers! Schrijf je in alleen, met een groepje of je hele team. Het voorlopige programma (dus welke afstanden er gezwommen worden) tref je hier aan. Op het eerste blad staan de leeftijdscategorieën en op het tweede blad het programma. Inschrijven uiterlijk 1 mei door een mailtje te sturen aan wzc@sgdevliet.nl met je naam, jongen/meisje, geboortedatum en vereniging waarvan je lid bent.

Dit vind je misschien ook leuk...