Vacature WPC: Lid ledenwerving!

Vertrouwen_in_de_toekomstDe waterpolo-commissie (wpc) van SG De Vliet houdt zich bezig met de organisatie van de waterpolo-activiteiten van onze vereniging. Denk hierbij aan de organisatie van de trainingen, wedstrijden, feestjes en andere activiteiten. De wpc heeft een visie voor de komende 5 jaar opgesteld. Daarin willen we als waterpolo-tak van de vereniging graag een bepaalde ledengroei doormaken. Daarvoor is het voor de verenigingen van belang dat we voldoende leden behouden én aantrekken bij de waterpolo. Om dit te bewerkstelligen zoeken we voor de wpc een Lid Ledenwerving

Functieomschrijving

Je bent Lid Ledenwerving binnen de wpc van SG De Vliet en samen met een aantal andere enthousiaste vrijwilligers zorg je ervoor dat vele waterpoloërs met plezier sporten bij onze vereniging. Je hoofdtaak is het uitzetten, coördineren en uitvoeren van activiteiten en acties die bijdragen aan ledenbehoud én ledenwerving. Hiervoor is al een eerste plan opgesteld van waaruit wij de komende tijd acties willen ondernemen. Denk hierbij aan het organiseren van introductiecursussen, het ontwikkelen van flyers, etc.

Als lid ledenwerving begeleid je daarnaast (potentieel) nieuwe leden bij de intake bij onze vereniging en probeer je te doorgronden waarom bestaande leden onze vereniging verlaten en welke lessen we hieruit kunnen leren (bijv. d.m.v. een exit-gesprek). We zijn vooral op zoek naar jouw creativiteit om deze functie in te vullen!

Je neemt daarnaast deel aan de maandelijkse wpc vergadering waarin we met elkaar de lopende zaken en acties bespreken.

Tijdsbesteding

Er wordt eens per maand vergaderd. De totale verwachte tijdsbesteding is ongeveer 5 uur per maand.

Meer informatie

Interesse om deze functie te vervullen binnen de wpc? Neem contact op met Jan Vrencken of Joey van der Klugt voor meer informatie.

Dit vind je misschien ook leuk...