Uitreiking PR-bokaal wedstrijdzwemmen in de Put op 7 juni

DSCF7629Op zondag 7 juni wordt in natuurbad de Put aan de Huis te Landelaan in Rijswijk de PR-bokaal uitgereikt: degenen die in het afgelopen seizoen het meeste hun PR’s hebben verbeterd, winnen een prijs. Bovendien is er een wisselbeker voor de absolute topper! Het leuke is, dat het zeker niet degenen hoeven te zijn die normaliter de meeste medailles winnen, die nu met de eer gaan strijken. Heel spannend dus wie de winnaars zijn! Zwemmers, ouders, broers en zussen, zijn vanaf 17.30u welkom. Breng je zwemkleding mee, er kan in het natuurbad gezwommen en gespeeld worden. Er is ook een kinderbadje bij.

Het is de bedoeling dat iedereen iets te eten en te drinken mee brengt. Neem ongeveer zoveel mee als jullie zelf zouden willen eten en drinken. Als iedereen dat doet is er meer dan genoeg om te delen! Dus maak je favoriete recept (een hartige taart, een salade, een toetje, borrelhapjes of wat dan ook) en proef van de kookkunsten van anderen. Vooraf opgeven is niet nodig en er zijn verder geen kosten aan verbonden. We rekenen op ieders aanwezigheid en heel veel gezelligheid!

Dit vind je misschien ook leuk...