Fantastisch jeugdkamp in Harderwijk

 

Suuuuuuuuuuper gaaf!!!!! Helemaal blij en een te gek kamp gehad! Had het liefste nog een week langer gebleven!

Van 13 t/m 17 mei j.l. gingen 30 kids van SG de Vliet en de combinatieteams van AZL op kamp. Dit jaar was het oog gevallen op een prachtig kampterrein in Harderwijk. We hadden zelfs de luxe van 2 huizen: een ‘leef’ en ‘slaaphuis’. Het thema van dit jaar was Wie is de Mol. In 3 groepen van 10 werd gejaagd op 3 mollen.

11071093_979408415424856_1285627420269836201_n

Deze hadden voor het kamp al een mollicitatie gedaan. Om het spel spannend te maken konden natuurlijk Mollars verdiend worden en jokers worden gevonden op het terrein. Tijdens diverse opdrachten zoals een Mijnenveld, Mastermind, Casino avond, Smokkelspel, Nachtwacht en Vossenjacht was de Mol actief. Op donderdagmiddag, vrijdagavond en zaterdagavond werd een test afgenomen met vragen over het doen & laten van de Mol. Daarnaast werd er ook onder de camera gebiecht. Uiteindelijk lukte het Myeesha, Jaimy en Twan om de mollen Wiljan, Sanne & Laura te ontmaskeren!

Hoogtepunt was voor de meeste kinderen het Lasergamen. Hier hadden ze zelf met het sponsorzwemmen een enorm bedrag voor opgehaald en hebben we 2,5 uur lang veel lol gehad! Ook de kampvuuravond met live muziek van Mark waren weer gezellig.

Daarnaast waren er tal van leuke spellen georganiseerd zoals een ‘Alles mag op vrijdag’ 5-kamp, Levend Ganzenbord, Pionnenroof, Slagbal en Buskruit. Vincent & Sabine sloofden zich uit voor het eten; pasta, wraps maar ook aardappels, pannekoeken en wentelteefjes. Tijdens het corvé was er voor de andere teams dit jaar een volleybal competitie. Natuurlijk ontbrak de Bonte avond ook niet en dit werd afgeloten met een super Fout Feest met DJ’s Eelke & Remco!

Dank aan alle geweldige kids en super leiding! Tot volgend jaar!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk...