Clubkampioenen 2015 bekend

20150531_180201Op 31 mei 2015 zijn de clubkampioenschappen van SG de Vliet 2015 gehouden. In een gezellige wedstrijd in Forum Kwadraat is er flink gezwommen, is een ludieke estafette gehouden (helaas deden de ouders niet mee), is na afloop nog gespeeld in het water, taart gegeten vanwege de promotie van de wedstrijdzwemmers en zijn medailles, oorkondes en sweaters van SG de Vliet uitgereikt. De nieuwe clubkampioenen zijn bij de heren: Nikita Murashka (minioren 1-4), Igor Gubanov (minioren 5-6), Merlijn de Kwant (junioren 1-2), Matthijs Jol (jeugd) en Erik Schippers (senioren). Bij de dames zijn clubkampioen geworden: Eveline van Bussel (minioren 1-4), Misha Verhoeff (minioren 5-6), Josja Boting (junioren 1-2), Cloë Didenot (jeugd) en Suzanne Knigge (senioren).

Allemaal van harte gefeliciteerd!

Meer foto’s van de wedstrijd vind je hier. De uitslagen en de puntentelling staan op de kalender.

Dit vind je misschien ook leuk...