Wedstrijdzwemmers hebben ook meerkamp gewonnen

IMG_3497Na de competitie hebben de wedstrijdzwemmers van SG de Vliet nu ook de meerkamp gewonnen! De meerkamp bestond in het seizoen 2014-2015 uit vijf wedstrijden tussen SG de Vliet, Zoetermeer en WZK uit Wassenaar. SG de Vliet heeft zowel de individuele nummers gewonnen als de estafettes. Zeker op de estafettes waren we te sterk voor de andere verenigingen: de 10x50m hebben we alle vijf de keren gewonnen, de laatste op 6 juni zelfs met grote overmacht. Fantastisch dat we twee teams van 10 zwemmers konden formeren die elk 50m vlinderslag zwommen. Op 6 juni hebben we bovendien bij drie programma’s alle medailles binnen gehaald. In het volgende seizoen maken we er een vierkamp van: vier wedstrijden met vier verenigingen, Alkemade, de ploeg die we kennen uit de competitie, gaat dan ook meedoen. Foto’s van de laatste meerkamp vind je hier.

Dit vind je misschien ook leuk...