PR-bokaal voor Tim Raaphorst

IMG_3535Op zondag 7 juni 2015 is de PR-bokaal uitgereikt aan de wedstrijdzwemmers van SG de Vliet. Degene die zijn Persoonlijke Records het meeste heeft verbeterd èn alle afstanden heeft gezwommen in het afgelopen seizoen is Tim Raaphorst. Nicole van Dijk is tweede geworden in de wedstrijdgroep en Arnt Berck derde. Voor de JIO-zwemmers is er een apart klassement. Dat is gewonnen door Rosanne van Duijse. Thijmen Stiekema werd tweede en Steven Schoumans derde. Alle zes deze winnaars kregen een mooi aandenken en de wisselbeker is een jaar lang voor Tim. De prijzen werden uitgereikt tijdens een gezellige bijeenkomst in de Put in Rijswijk (informeer naar het zeer aantrekkelijke tarief voor een jaarkaart voor de Put voor leden van SG de Vliet!). Het was prachtig zonnig weer en er is heerlijk gezwommen en gegeten. Hierbij de foto’s, de volledige uitslagen van de wedstrijdzwemmers en de uitslagen van de JIO-zwemmers.

Dit vind je misschien ook leuk...