Uitnodiging toernooi Rheden; inschrijven voor 20 juni

SG De Vliet ook in 2010 weer naar Posbanktoernooi RhedenBeste polo’ers,  Het toernooiseizoen is geopend! Dat betekent dat ook het welbekende Posbanktoernooi in Rheden op de agenda staat. Daar willen wij natuurlijk weer naar toe om het nieuwe seizoen als vereniging te beginnen! Voor de meeste een jaarlijkse traditie, voor de nieuwkomers een ervaring die je niet mag missen!

Toernooi informatie

42ste Postbanktoernooi op vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 augustus 2015 in Rheden.

Voor extra informatie verwijs ik jullie graag door naar: http://posbank.pfcrheden.info/

Ik wil graag voor 20 juni aanstaande van jullie weten of je aanwezig kunt zijn in verband met de teaminschrijvingen. Het toernooi is bestemd voor poloers vanaf 18 jaar. Weet je het nog niet zeker? Laat dit dan ook even aan mij weten. Geef je op via het formulier onderaan dit bericht.

Betaling

Ook dit jaar moeten wij als vereniging van te voren betalen, dit betekent het volgende voor jullie:

  • Er worden teams ingeschreven naar aanleiding van de aanmeldingen die ik vóór 20 juni ontvang. Dit betekent dat je je moet opgeven om mee te kunnen doen aan dit gezellige weekend.
  • Ongeacht of je een dag komt, een heel weekend en wel/niet speelt, meegaan betekent inschrijfgeld betalen.
  • Informatie over de betaling krijgen jullie t.z.t.
  • INSCHRIJVEN = BETALEN

BBQ

De afgelopen twee jaar hebben wij op zaterdagavond een barbecue gehad in de plaatselijke kroeg “Ons Huis”. Gedurende de hele avond hebben wij de gelegenheid om te genieten van de barbecue inclusief vlees, salades stokbrood en andere lekkernijen onder het genot van (enkele) drankjes.

Voor dit jaar heb ik, gezien het enorme enthousiasme de afgelopen twee jaar, een optie gezet op de kroeg om onze nieuwe bbq traditie voort te kunnen zetten. Ik hoor dus ook graag of je hierbij aanwezig wil zijn. Ook dit kan je aangeven in het formulier via bovenstaande link.

De kosten vorig jaar voor het inschrijfgeld bedroegen 10 euro per persoon, de kosten voor de barbecue ongeveer 30 euro. Dit om een indicatie te geven van de kosten. Alle andere drank/eten zijn natuurlijk nog voor eigen rekening.

Ik hoor graag of jullie meegaan!

Hopelijk gaan we weer met een grote groep op naar Rheden voor wat mooie wedstrijden, leuke feestjes, een stralend zonnetje en uiteraard een hoop gezelligheid!!!!

Heb je nog vragen? Vraag het aan Britt.

Inschrijfformulier

Dit vind je misschien ook leuk...