Waterpolo zoekt jou! Vacatures WPC en handjes op korte termijn!

imagesBinnen de WPC zijn we altijd op zoek naar handjes, maar op dit moment meer dan ooit! Voor de WPC zoeken we ouders en leden die zich bezig willen houden met de onderwerpen Ledenwerving, Activiteiten en Sponsoring. Op korte termijn zoeken we ook een aantal ouders of leden die de coördinatie van de Grote Clubactie op zich willen nemen (hiermee kunnen we als vereniging een groot sponsorbedrag verzamelen!) en die mee willen helpen bij het organiseren van een ouderavond. Lees snel verder!

Vacatures WPC

Daarnaast zijn we momenteel concreet op zoek naar:

Tijdelijk handjes gezocht!

We zijn op zoek naar handjes voor twee tijdelijke activiteiten en doen dus een beroep op jullie leden. Het betreft wat werkzaamheden voor circa 6 tot 8 weken, gedurende 1 á 2 uurtjes per week.

A. Grote Club Actie

In Augustus start weer de jaarlijks terugkerende Grote Club Actie. We kunnen dan loten verkopen en we mogen een deel van de opbrengst zelf houden: Ieder lot kost € 3,00 en 80% (dat is dus € 2,40!!!) mogen we houden. Kleine rekensom: als we 10 loten per lid verkopen, verdienen we € 2.640,–

Dit mogen we dus niet laten schieten. We zoeken drie personen die gedurende enkele weken willen zorgen voor een stukje promotie, het verdelen van loten onder de leden en de administratie bijhouden. Aanmelden kan: stuur een mailtje naar wpsecretariaat@sgdevliet.nl met als onderwerp GCA-hulp.

Het doel is écht dat we gemiddeld 10 loten per lid gaan verkopen.

B. Ouderavond

In September willen we voor de ouders van de jeugdspelers een ouderavond organiseren. Daarin willen we onder andere wat vertellen van de sport waterpolo zelf, vragen van ouders beantwoorden, uitleg over zaken die betrekking hebben op jeugd.

We zoeken twee of drie personen die gedurende enkele weken willen zorgen voor het plannen van een datum, avondprogramma opstellen, op de avond zelf zorgen voor drank en een koekje. Aanmelden kan: stuur een mailtje naar wpsecretariaat@sgdevliet.nl met als onderwerp ouderavond-hulp.

Vanuit de WPC is er voor beide activiteiten een aanspreekpersoon die je begeleidt in het hele traject. Je hoeft dus niet zelf het wiel uit te vinden.

Beste leden, dit is gewoon belangrijk en we doen dus écht een appél op jullie.

Dit vind je misschien ook leuk...